Archieven: <span>Winkelen</span>

Verhuur van beamers, partyboxen & meer in Groningen

Beamerbox.nl verhuurt elektronica en meubilair voor feesten, vergaderingen, sport en filmavonden. Geeft u binnenkort een training of presentatie en wilt u hierbij een scherm gebruiken? Wij verhuren professionele beamers en presentatieschermen. Wilt u binnenkort een tuin- of verjaardagsfeest geven met audio versterking? Onze partybox sets incl. statieven zijn de betaalbare oplossing! Verder kunt u bij ons terecht voor statafels, beamer- en laptoptafels, bladmuziek standaards, microfoons en zelfs rookmachines!

Voordelig huren
Wij verhuren al onze producten inclusief een overnachting dit geeft u iets meer tijd en rust bij het retour brengen. Een beamer die u dus nodig heeft voor een middag of avond of de dag erna pas terug, geen gerace of dubbele huur! Reserveer uitsluitend de dag van gebruik en breng hem de dag erna retour.

Kwaliteit & service
Alle producten die wij aanbieden zijn in nieuwstaat en worden voor verhuur altijd goed gecontroleerd. Alle gehuurde goederen zijn af te halen in Oldehove en tegen kleine meerprijs bezorgd worden in het Westerkwartier, Hogeland en stad Groningen. Voor het huren hebben wij een aantal spelregels en vragen wij om een kleine zekerheidsstelling (borg).

VERHUUR ASSORTIMENT
De onderstaande producten zijn op dit moment voor verhuur beschikbaar:

Toont alle 8 resultaten